Wanddecoratie

Weet je niet wat je met je saai kale muur moet doen?

Ik heb de oplossing!

Er zijn tegenwoordig legio mogelijkheden om dit probleem op te lossen; Spanframes, behang, bisonyl, forex, airtex, peesframes.
Het zit ‘m met name in de duurzaamheid en kwaliteit.

Airtex tegen een stootje en een vlekje (dit is makkelijk met een vochtige doek af te nemen) en is heel eenvoudig op de muur te bevestigen middels stevige behanglijm.

Een peesdoek heeft mijns inziens altijd de mooiste look en feel. Je bevestigd de aluminium (zwart, wit of alu kleurig) profielen rondom op de muur en vervolgens druk je het peesdoek in het frame. Eventueel kun je ook meerdere frames maken vast tegen elkaar aan, zodat je kunt wisselen.
Een doek is eenvoudig te wisselen en kan ook tegen een stootje (voelt als stof).

Bisonyl is een soort zeil product en kan ook tegen een stootje. Dit product kan eventueel ook geleverd worden met metalen ogen dat in een frame gespannen kan worden. Maar kan ook simpel tegen een houten wand of stenen wand met houten latten geniet worden. Leuk en betaalbaar voor in een mancave bijvoorbeeld.

Interesse in een mooie wanddecoratie op maat?

Ik kan U hierbij helpen!

Nadat ik bij u op bezoek ben geweest om de ruimte te bekijken en de maten te nemen, maak ik het globale ontwerp en de offerte waarna ik na goedkeuring het uiteindelijke ontwerp ga maken. Deze wordt dan verzonden naar de productie en zij zorgen er voor dat het ontwerp in productie gaat.
Zodra het product binnen is maak ik met de opdrachtgever een afspraak om het te komen monteren.
Ik zorg er voor dat de saaie muur een heus kunstwerk word!

U kunt dan zeggen: dit heeft niemand!